Dále se účastníci budou věnovat hygienickým požadavkům na bourání masa, jeho balení a označování.
Cílem projektu je přiblížit účastníkům jak efektivní postupy ve zpracování produkce na farmě v maximálně praktické formě, tak možnosti odbytu a zkušenosti s ním. Tím, než začal odbytovat své výrobky.
Termín: 3. prosince 2021 od 9 hodin – Statek Netěchovice, Netěchovice 14, 375 01
Předpokládaná délka semináře je 7-8 hodin.
Účast na školení, včetně občerstvení je zdarma. Seminář je určen pro mikro, malé a střední podniky, působící v odvětví zemědělské prvovýroby a zpracování zemědělských výrobků a jejich uvádění na trh.
Minimální počet zájemců pro pořádání semináře je 15, maximální vzhledem ke kapacitě bourárny 25.
Více informací milan.kouril@centrum.cz, 774 585 169
Závazné registrace zde
PRO ÚČAST NA SEMINÁŘI JE POTŘEBA MÍT U SEBE ZDRAVOTNÍ PRŮKAZ!!!