Podzimní relax v oblíbených maďarských lázních

Sdílejte článek
Podzimní relax v oblíbených maďarských lázních

Oblíbená relaxace v maďarských lázních je pro sedláky a jejich rodiny připravena i v letošním roce, opět v období po žních, a to 25. – 28. září v Bükfürdö. Čtyřdenní zájezd nabízí neomezené využívání lázeňského termálního hotelového areálu včetně služeb all-inclusive a možnost výletu do dvou historických měst. Vice informací naleznete v článku, uzávěrka přihlášek je 31. března (kancelar@asz.cz, tel. 266 710 413).

 

Program zájezdu do maďarských lázní Bükfürdö, 25. – 28. září 2015

(stravování formou all-inclusive)

Program:

1. den – 25. září – pátek

- odjezd z Berouna a Prahy  

- odpolední příjezd do lázní Bükfürdö, společná procházka

- relax v termálním areálu ****hotelu Danubius:

* hotel má vlastní lékařsko-balneologické centrum

Podzimní relax v oblíbených maďarských lázních* přívod léčivé termální vody pro vlastní (k dispozici pouze hotelovým hostům) hotelový lázeňský termální komplex (vstup v ceně zájezdu) umožňuje ideální odpočinek a relaxaci po celou dobu pobytu: plavecký venkovní vyhřívaný bazén 20m x 10m (24 - 26 ºC), vnitřní termální bazén s léčivou vodou (28 - 32 ºC), vnitřní plavecký bazén, vnitřní relaxační bazén propojený s vnějším relaxačním bazénem (vířivka, masážní trysky, masážní vodopád), whirpool, sauna, parní lázně, 3 hektarový areál s tenisovými kurty, volejbalovými hřišti, stolní tenis, bowling (placený), vedle hotelového areálu golfové hřiště (placené), nově vybudovaný areál pro děti.

Stravování formou all-inclusive:

Stravování začíná 1. den odpoledním občerstvením (po 14h) a končí poslední den druhou tzv. kontinentální snídaní v 11 hodin

7 – 10 h. snídaně formou bohatého bufetu

10 – 12 h. tzv. kontinentální snídaně - káva, čaj, sušenky, jogurt, ovoce

10 – 15 h. k dispozici různé čaje a ovoce

12 – 14 h. oběd formou bufetu (polévky, saláty, zelenina, těstoviny, masová jídla, sladkosti, palačinky, ovoce, zmrzlina…)

14 – 18 h. odpolední občerstvení (pizza, palačinky, hamburgery, sýry, hot-dog, sladkosti,

káva, čaj, zmrzlina)

18 – 22 h. večeře formou bufetu (výběr z teplých jídel, sýry, dezerty)

Nabídka nápojů:

11 – 22 h. nealko (minerálka, ovocné a zeleninové džusy, osvěžující nápoje), víno, pivo. Minerální voda k dispozici na pokojích v mini-baru zdarma (denně doplňovaná).

2. den – 26. září – sobota

- neomezené využívání lázeňského termálního hotelového areálu po celý den nebo

Podzimní relax v oblíbených maďarských lázníchúčast na půldenním výletu do Köszegu (nejvýše položené město v Maďarsku ve výši 274 m n. m. – prohlídka historického centra, včetně chrámu „Kristova srdce“) a Szombathely (nejstarší město Maďarska, založeno v roce 44 n. l. Římany – prohlídka historického centra, možnost nákupu tradičních maďarských výrobků a potravin na městském trhu).

3. den – 27. září – neděle

- neomezené využívání lázeňského termálního hotelového areálu po celý den.

4. den – 28. září – pondělí

- neomezené využívání lázeňského termálního hotelového areálu

- odjezd v 11:00

- návrat ve večerních hodinách.

Cena: Kč 8 980,- (děti do 14 let na přistýlce v pokoji se 2 dospělými - sleva Kč 2 200,-)

zahrnuje: průvodce, dopravu klimatizovaným autobusem (WC, DVD, minibar za Kč), silniční a dálniční poplatky, pojištění pro cesty a pobyt včetně pojištění léčebných výloh a stornopoplatků (u České pojišťovny), 3x ubytování v **** hotelu Danubius (dvoulůžkové pokoje s balkonem, příslušenstvím, TV, telefonem, minibarem a sejfem, hotelovým termálním bazénem, hotelovým županem pro použití v celém komplexu), stravování formou all-inclusive.  


Přečteno: 462x