Se Svazem chovatelů ovcí a koz do Francie

Sdílejte článek
Se Svazem chovatelů ovcí a koz do Francie

Jako partnerská organizace ASZ ČR bychom vám chtěli nabídnout možnost zúčastnit se pracovní cesty do Francie, během které se uskuteční návštěva místní farmy a prohlídka předjarní Paříže. V ní se bude konat od 25. 2. do 5. 3. 2017 Le Salon international de l’Agriculture (SIA) na výstavišti Porte de Versailles a mezinárodní zemědělský veletrh SIMA, který se koná 26. 2. - 2. 3. 2017 na výstavišti Villepinte.

Termín cesty: 26. 2. - 2. 3. 2017

Vlastní výstava hospodářských zvířat na SIA je spojená s velkolepým potravinářským veletrhem a přehlídkou jednotlivých regionů (i zámořských), můžete zde ochutnat výborné francouzské sýry, dary moře a nepřeberné množství vín. To vše zaujme nejen chovatele, ale i rodinné příslušníky nebo vaše přátele. Program výstavy najdete na www.salon-agriculture.com.

Zájezd, který jsme pořádali ve spolupráci s cestovní kanceláří ALINEA již několikrát, je vždy spojen s poznáváním Paříže a jejího okolí pod vedením zkušené průvodkyně Anny Bruzlové. Program přizpůsobíme i individuálním požadavkům účastníků nebo skupin. Novinkou letošního roku bude návštěva jedné či dvou farem.

1. den

Ráno odjezd z Brna přes Prahu a Rozvadov - časy a nástupní místa na trase podle dohody budou uvedeny v cestovních pokynech. Denní přejezd přes Německo do Francie, ubytování v hotelu a večeře.

2. den

Návštěvy farem - bude upřesněno. Přejezd do Paříže, okružní jízda městem, fakultativní večeře, ubytování v hotelu na předměstí Paříže.

3. den

Celodenní návštěva agrosalonu SIA 2017. Výstava je zaměřena na zemědělství, rybolov a potravinářství. V šesti halách bude předvedeno více než 4 000 zvířat - skotu, ovcí, koz, prasat, koní, oslů, poníků, drůbeže, psů, koček, králíků, drobných domácích zvířat a domácích mazlíčků. Účastníci, kteří nepůjdou na výstavu, se mohou věnovat prohlídce Paříže s možností individuální návštěvy pařížských muzeí. Po fakultativní večeři následuje společná prohlídka Montmartru, kolem 22. hodiny návrat zpět do hotelu.

4. den

Prohlídka centra Paříže s průvodcem, odpoledne možnost návštěvy muzea Orsay (sbírka francouzských impresionistů) nebo jiného muzea. Pro zájemce je možnost individuální návštěvy agrosalonu SIA nebo veletrhu SIMA se zaměřením na zemědělskou techniku. Po fakultativní večeři nabízíme rozloučení s Paříží večerní plavbou lodí po Seině. Odjezd z Paříže kolem 22:00, noční přejezd Francií a Německem.

5. den

Návrat do České republiky, předpokládaný příjezd do Brna do 15 hodin.

Cena zájezdu: cca 6 900 Kč

Cena zahrnuje:

  • dopravu luxusním autokarem s WC, klimatizací, kávovarem a nápoji u řidičů

  • 3x ubytování se snídaní v hotelu

  • vstupenky na veletrh SIA a SIMA

  • exkurze na farmu

  • česky mluvící průvodce po celou dobu zájezdu

Cena nezahrnuje:

  • cestovní pojištění (dle objednávky sjednáme za 135 Kč/os/pobyt komplexní cestovní pojištění u pojišťovny UNIQA: pojištění léčebných výloh do 5 mil. Kč, úrazové pojištění, pojištění storna v případě zrušení zájezdů z důvodu úrazu či onemocnění, pojištění zavazadel…)

  • vstupné do muzeí

  • 3x večeře (celkem cca 35 €)

  • plavbu lodí po Seině 9 €

  • jízdné metrem na veletrh SIMA

Podrobné informace vám sdělíme v cestovních pokynech. Zájezd se uskuteční za předpokladu dostatečného zájmu, proto vás žádáme o zaslání přihlášek co nejdříve. Vyplněné přihlášky nám zašlete nejpozději do 15. ledna 2017 na naši adresu: Svaz chovatelů ovcí a koz z. s., Ptašínského 308/5, 602 00 Brno, e-mail %-uy1YUS%-uy1W7r.

Přihláška SCHOK Francie

Ing. Vít Mareš, předseda Svazu chovatelů ovcí a koz, z. s.  


Přečteno: 974x