S Českým spolkem pro agrolesnictví do Francie

Sdílejte článek
S Českým spolkem pro agrolesnictví do Francie

Český spolek pro agrolesnictví (ČSAL), se kterým Asociace navázala bližší spolupráci a který představil svou činnost zástupcům jednotlivých regionů na Radě ASZ v Táboře, pořádá v polovině května letošního roku exkurzní cestu do Francie – přesněji do oblasti Montpellier a Toulouse. Cesta je zaměřena jednak na výzkumné plochy agrolesnických systémů (panství Restinclières poblíž Toulouse) a také na ukázky zemědělské praxe s agrolesnickými prvky u soukromých farmářů (projekt Agr’eau, rodinná farma Bérard, Terres de Roumassouze apod.). Zájezd bude tedy obsahovat jak „výzkumnické prvky“, tak objekty „osvědčené praxe“.

Exkurze je určená především českým sedlákům - soukromým zemědělcům, je však otevřená i ostatním zájemcům z řad akademických a výzkumných organizací, státní správy, environmentálních/občanských společností (spolků) atd.

Kompletní program agrolesnické studijní cesty (v termínu od 8. do 12. května 2017) naleznete níže. Překlad z angličtiny a francouzštiny bude samozřejmě zajištěn.

S Českým spolkem pro agrolesnictví do FrancieCena za tři plné dny odborného programu a návštěvu kulturních cílů je 11.600,- Kč (částka nezahrnuje cestovní pojištění, které si každý zařizuje sám).

Aby mohlo být vše závazně domluveno, prosíme členy ASZ, kteří se budou chtít exkurze zúčastnit, aby potvrdili svůj zájem na přiloženém přihlašovacím formuláři nejpozději do pátku 31. března 2017, poté budou eventuální volná místa řešena nabídkou dalším zájemcům. Vyplněnou a podepsanou přihlášku (naleznete níže) naskenujte a zašlete na 7.AuRW9%~.AlVb__~hIkQOQe0gqo2e29g.

Pro případné dotazy je možné kontaktovat přímo zástupce ČSAL pana Jakuba Houšku, a to buď emailem: 3hHC1Z%6LTnpO1pmT-M nebo telefonicky: +420 723 551 514.

Hlavní kancelář ASZ ČR


CSAL exkurze Francie final

CSAL exkurze Francie prihlaska nebo CSAL exkurze Francie prihlaska pdf

Přečteno: 1 653x