Téma:
V rámci teoretické části se účastníci semináře budou věnovat legislativě zpracování, povinnostem zpracovatele, tvorbě HACCP, marketingu - způsobům odbytu zákazníkům apod. A v rámci té praktické se seznámí s provozem farmy, její historií i povinnostmi, které musel farmář splnit před tím, než začal odbytovat své výrobky. Dále se účastníci budou věnovat hygienickým požadavkům na bourání masa, jeho zpracování a balení.
Součástí je prohlídka jatek či bourárny, vzhledem k legislativním požadavkům je nutné, aby účastníci měli zdravotní průkazy.
Účast na školení, včetně občerstvení je zdarma. Seminář je určen pro mikro, malé a střední podniky, působící v odvětví zemědělské prvovýroby a zpracování zemědělských výrobků a jejich uvádění na trh.
Termíny a místa konání:
1.termín: pátek 20. března 2020 od 9 hodin, Místo: Statek Netěchovice, Netěchovice 14, 375 01 - zrušeno z důvodu nákazové situace