Soutěžní fotoaparát putuje do ASZ v Jihlavě

Sdílejte článek
Soutěžní fotoaparát putuje do ASZ v Jihlavě

V období od listopadu loňského roku až do uplynulého týdne měli členové ASZ možnost zasílat zajímavé fotografie ze svých farem do naší fotografické soutěže o ceny. Několik desítek soutěžících, kteří prostřednictvím vlastních fotografií představili svoje farmy, byli minulý týden zařazeni do slosování s tímto výsledkem: Hlavní cena, kterou byl kvalitní fotoaparát Olympus SP 510-UZ s rozlišovací schopností 7 milionů pixelů poputuje na farmu pana Jaromíra Blažka z Rudky u Domašova, člena regionální ASZ Jihlava. Slevy na poznávací zájezdy s Asociací na farmy do zahraničí v roce 2007 získali: Ladislav Miler z Pěkova, který je členem ASZ v Náchodě a Jiří Kasal z Krucemburku, člen ASZ v Havlíčkově Brodě.

Oceněni budou však i všichni ostatní autoři zaslaných fotografií, kteří splnili podmínku kvality fotografií. Kancelář ASZ ČR všem zasílá polokošile s vyšívaným logem ASZ.

Soutěž by se mohla v budoucnu opakovat, neboť přinesla celou řadu zajímavých fotografií ze života na farmách, které bude možné dále použít při propagaci rodinných farem a soukromého hospodaření. Všem soutěžícím za poslané materiály děkujeme a výhercům blahopřejeme. Získané fotografie budou postupně umístěny na webové stránky ASZ.

Ing, Jaroslav Šebek, tajemník ASZ ČR

Přečteno: 266x
Katalog farem