Selský ples také v Českém Krumlově

Sdílejte článek
Selský ples také v Českém Krumlově

V sobotu 10. února večer se ve Velešíně v restauraci U zlaté podkovy uskutečnil 1. selský ples pořádaný Asociací soukromého zemědělství regionu Český Krumlov. Sešlo se zde na 150 soukromých zemědělců, jejich přátel a dalších hostů. Velkou ctí pro soukromé zemědělce je to, že nad jejich plesem převzal osobní záštitu hejtman Jihočeského kraje RNDr. Jan Zahradník, který se ho také se svou manželkou osobně zúčastnil.

Z dalších významných hostů, kteří se selského bálu zúčastnili, je nutné jmenovat předsedu představenstva ASZ České republiky Ing. Stanislava Němce nebo ředitele regionálního odboru Státního zemědělského intervenčního fondu České Budějovice Ing. Jiřího Chmela.

Celým večerem až do brzkých ranních hodin sedláky Českokrumlovska provázela hudební skupina Inkognito. Pro všechny přítomné bylo připraveno mnoho cen v tombole a také pohoštění formou teplého a studeného rautu.

Uspořádáním této akce členové ASZ Český Krumlov ukázali, že si umí zorganizovat nejen různé semináře na odborná témata, ale zvládnou i kulturní akci, na kterou budou její účastníci dlouho vzpomínat. I z toho důvodu je téměř jisté, že tento selský ples Asociace v Českém Krumlově nebyl poslední a v příštím roce se téměř určitě sedláci Českokrumlovska na podobné akci opět sejdou.

Ing. Václav Perník, jun.

předseda ASZ Český Krumlov

Přečteno: 305x
Katalog farem