Online setkání projektu FARMINFIN

Sdílejte článek
Online setkání projektu FARMINFIN

Třetí mezinárodní jednání projektu FARMINFIN mělo původně proběhnout v německém Ausgburgu. Ačkoliv se kvůli druhé vlně pandemie COVID-19 muselo opět uskutečnit ve virtuálním prostoru, i přesto se ASZ ČR spolu s dalšími zahraničními partnery podařilo úspěšně setkat alespoň v této podobě a společně naplánovat další kroky. Projekt bude trvat ještě skoro celý následující rok a pro další měsíce bude hlavní náplní práce partnerů příprava vzdělávacích modulů a vytvoření jednotné platformy, kde budou všechny materiály vytvořené v rámci projektu uloženy a budou tak dostupné široké veřejnosti.

Během dopolední diskuse byl shrnut vývoj druhého výstupu projektu, tedy příkladů dobré praxe inovativních forem financování ze všech zapojených zemí. Partneři představili, v jaké fázi se tyto případové studie nacházejí a co je ještě nutné dokončit. Předpokládáme, že tyto materiály budou k dispozici v češtině v jarních měsících příštího roku.

Odpolední část meetingu se věnovala definování témat vzdělávacích modulů, během nějž každý z partnerů představil svoje nápady. Vedoucí výstupu - Univerzita Folkuniversitetet ze Švédska - v nejbližších týdnech připraví šablonu pro vypracování těchto vzdělávacích materiálů a poté partneři rozpracují jednotlivá témata do finální podoby. O aktuálním vývoji a dostupných výstupech projektu budeme informovat na připravovaných projektových webových stránkách a také sociálních sítích (Facebook: https://www.facebook.com/Farminfin-104429027730581/, Twitter: https://twitter.com/farminfin)

Martina Belásová a Martina Snášelová, hlavní kancelář ASZ ČR

Online setkání projektu FARMINFIN     Online setkání projektu FARMINFIN


Přečteno: 570x