FARMINFIN: Poslední projektový meeting a závěrečná mezinárodní konference

Sdílejte článek
FARMINFIN: Poslední projektový meeting a závěrečná mezinárodní konference

erasmusV pondělí 11. října 2021 proběhlo v Bruselu poslední setkání konsorcia projektu FARMINFIN realizovaného během posledních dvou let v rámci programu Erasmus+. Setkání, které se konalo vLOGO_FARMINFIN hybridním formátu, se zúčastnila většina partnerů (včetně Asociace soukromého zemědělství ČR), jež se tak díky polevujícím omezením spojeným s Covid-19 konečně mohli setkat osobně.

Meeting se konal v úplném závěru projektu v kanceláři Evropské rady mladých zemědělců (CEJA), jež je leaderem projektu. Jeho cílem je vybavit farmáře praktickými dovednostmi v oblasti řízení chodu farmy tak, aby zvládali využívat inovativní finanční prostředky pro rozvoj svého podnikání a byli schopni přizpůsobit finanční nástroje svému typu hospodaření přímo na míru. Partneři projektu během setkání projednali závěrečné úkoly související s projektem, způsoby dalšího využití jeho výsledků a svou roli na závěrečné mezinárodní konferenci, která se konala následující den.

Závěrečné mezinárodní konference, jež se uskutečnila rovněž v hybridním formátu, se zúčastnilo velké množství posluchačů včetně farmářů, zemědělských organizací, novinářů i akademiků. Během zajímavých přednášek se účastníci seznámili s konečnými výstupy projektu, vyslechli si inspirativní příběhy farmářů a také se mohli zapojit do poutavé diskuse o příležitostech a výzvách inovativního financování v zemědělském sektoru.

O dalších podrobnostech v projektu se můžete dočíst v pořadí již čtvrtém newsletteru, který je ke zhlédnutí na odkazu zde: https://mailchi.mp/82cb300df468/farminfin-newsletter-4_czech 

Nejnovější aktivity projektu FARMINFIN lze sledovat také prostřednictvím sociálních sítí: Facebook  https://www.facebook.com/farminfin/

Twitter https://twitter.com/farminfin?lang=cs

 

Přečteno: 1 247x
Katalog farem