Podporuje sedláky a vaří z lokálních potravin pod širým nebem. To je Hugo Hromas.

Sdílejte článek
Podporuje sedláky a vaří z lokálních potravin pod širým nebem. To je Hugo Hromas.
Podporuje sedláky a vaří z lokálních potravin pod širým nebem. To je Hugo Hromas.

Michal Hugo Hromas pojal gastronomii specifickým způsobem, jídlo připravuje často na otevřeném ohni, roštu či v kotlíku a v rámci úspěšného projektu Nomadis catering chystá občerstvení a vaří na svatbách. Hugo si váží sedláků nejen z Asociace a má srdečný vztah k venkovu a krajině. Při vaření se snaží respektovat přírodu, ale i odborníky a používá lokální potraviny od drobnějších, zejména ekologických zemědělců. Ale proč nemá rád farmářské trhy? To a mnohem více se dozvíte ve velmi poutavém a místy zábavném povídání v další epizodě podcastu ASZ ČR Sedláci v éteru.

Díl si také můžete poslechnout na: 

Spotify
Google podcasts 

Tomáš Zavadil a Karolína Mašková, Hlavní kancelář ASZ ČR

Přečteno: 492x