XLVIII. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2022".

MENDELU
Sdílejte článek
 XLVIII. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2022".

Konference s mezinárodní účastí pro odborníky z výroby, dozorových orgánů, vědeckých institucí a odborných společností. Doprovodné aktivity jsou zaměřeny na cílovou skupinu studentů, na odbornou i širokou veřejnost (Den s mlékem na MENDELU, aj.).

Pokyny pro přihlášení.

Pro více informací klikněte zde.

Kolektiv pořadatelských organizací:

ZVLÁŠTNÍ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ NÍŽE UVEDENÝM INSTITUCÍM A SPOLEČNOSTEM,
které finančně nebo materiálně podpořily tuto akci:

A MEDIÁLNÍM PARTNERŮM:
ODBORNÝ VÝBOR KONFERENCE:
  • prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT v Praze)

  • doc. Ing. Ružena Uherová, PhD. (STU Bratislava)

  • Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (Potravinářská komora ČR)

  • prof. MVDr. Leoš Pavlata, Ph.D. (MENDELU)

  • assoc. Prof. Achyut Adhikari, Ph.D. (Louisiana State University AgCenter, School of Nutrition and Food Sciences, Louisiana, United States of America)

  • assoc. Prof. Ivica Kos, PhD (University of Zagreb/Sveučilište u Zagrebu, Croatia - Hrvatska)

  • dr hab. inż. Bartosz Sołowiej (University of Life Sciences in Lublin/Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie - Polska) 

ORGANIZAČNÍ VÝBOR KONFERENCE:
  • doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. (MENDELU, AF, ÚTP) - garant akce

  • doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

  • doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D. 

  • Ing. Alena Saláková, Ph.D.

  • doc. Ing. Daniel Falta, Ph.D.

  • Ing. Markéta Piechowiczová

  • Ing. Jan Slováček

  • Ivana Kučínská - asistentka garanta

  • a kolektiv pracovníků a studentů Ústavu technologie potravin, Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně

Přečteno: 533x