Pro více informací klikněte zde.
Kolektiv pořadatelských organizací:
ZVLÁŠTNÍ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ NÍŽE UVEDENÝM INSTITUCÍM A SPOLEČNOSTEM,
které finančně nebo materiálně podpořily tuto akci:
A MEDIÁLNÍM PARTNERŮM:
-
Časopis MASO (ISSN 1210-4086) https://www.maso.cz/
-
Časopis Výživa a potraviny (ISSN 1211-846X) http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/
-
Časopis Mlékařské listy (ISSN 1212 - 950X) http://www.mlekarskelisty.cz/instrukce-autorum.html
ODBORNÝ VÝBOR KONFERENCE:
-
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT v Praze)
-
doc. Ing. Ružena Uherová, PhD. (STU Bratislava)
-
Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (Potravinářská komora ČR)
-
prof. MVDr. Leoš Pavlata, Ph.D. (MENDELU)
-
assoc. Prof. Achyut Adhikari, Ph.D. (Louisiana State University AgCenter, School of Nutrition and Food Sciences, Louisiana, United States of America)
-
assoc. Prof. Ivica Kos, PhD (University of Zagreb/Sveučilište u Zagrebu, Croatia - Hrvatska)
-
dr hab. inż. Bartosz Sołowiej (University of Life Sciences in Lublin/Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie - Polska)
ORGANIZAČNÍ VÝBOR KONFERENCE:
-
doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. (MENDELU, AF, ÚTP) - garant akce
-
doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
-
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
-
Ing. Alena Saláková, Ph.D.
-
doc. Ing. Daniel Falta, Ph.D.
-
Ing. Markéta Piechowiczová
-
Ing. Jan Slováček
-
Ivana Kučínská - asistentka garanta
-
a kolektiv pracovníků a studentů Ústavu technologie potravin, Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně