Milan Kouřil: Při zpracování vlastních produktů je příprava zásadní

Sdílejte článek
Milan Kouřil: Při zpracování vlastních produktů je příprava zásadní
Milan Kouřil: Při zpracování vlastních produktů je příprava zásadní

Hostem 40. epizody podcastové série Asociace soukromého zemědělství ČR Sedláci v éteru byl Milan Kouřil, zemědělský poradce v oblasti dotací a zpracování vlastní produkce. Poradenstvím se zabývá přibližně deset let a je školitelem na seminářích s tématem zpracování masa a mléka na farmě. V rozhovoru přišla řeč na řadu ožehavých otázek týkajících se dotačních programů a dočkáte se i praktických rad.

Jaké výhody a jaká negativa se vážou k prodeji ze dvora? 

V čem spočívá práce zemědělského poradce? 

Jak se v Česku daří samoobslužnému prodeji na farmách?

SPOTIFY

Lukáš Senft a Tomáš Zavadil, hlavní kancelář ASZ ČR  

Přečteno: 2 030x