Prezenční kurz:
- proběhne v termínu 12. června (cca od 9,00 do 15,00 hod.) v kanceláři ASZ ČR (Dělnická 30, Praha 7)
- lektorka Markéta Mošnová
- Výhodou prezenčního kurzu je samozřejmě přítomnost „lektora“, který vám vše detailně vysvětlí, zodpoví vaše dotazy a zároveň samozřejmě doplní i některá další okrajová témata, která se výroby sýrů týkají.
- Podkladové materiály dostanete v tištěné podobě, na konci kurzu obdržíte certifikát o jeho absolvování.
E-learningový kurz:
- proběhne pravděpodobně v termínu 12.6 – 11.7. 2012 na webové platformě partnera projektu (termín bude upřesněn v nejbližší době)
- do kurzu se přihlásíte on-line svým osobním heslem, na platformě budou uloženy veškeré studijní materiály v češtině, které si můžete stáhnout v PDF nebo procházet jako prezentaci
- v předem určených hodinách bude k dispozici na on-line chatu lektorka Markéta Mošnová pro vaše dotazy; kromě toho je na platformě fórum, kde můžete diskutovat s ostatními účastníky kurzu
- po absolvování kurzu obdržíte poštou certifikát
- výhodou je samozřejmě výběr času k studiu podle vašich potřeb
V příloze níže najdete přihlášku na kurz, kterou je nutné za každého účastníka zvlášť vyplnit a podepsat a poslat buď poštou nebo naskenovanou. Přihlášky, prosím, posílejte co nejdříve, nejpozději však do 6. června na e-mail: c.Ey47a7TdHDZ-enW7c-Rcp4Ys nebo poštou na ASZ ČR, Dělnická 30, 170 00 Praha 7.
