Fórum pro budoucnost zemědělství

Sdílejte článek
Fórum pro budoucnost zemědělství

Evropská organizace vlastníků půdy (ELO), jejímž je ASZ ČR členem, si vás dovoluje pozvat na Fórum pro budoucnost zemědělství (FFA). Jeho v pořadí již devátý ročník se uskuteční 21. března v Bruselu.

Debata přispěje k aktuálnímu dění a výzvám zejména v oblasti zemědělství, potravinářství a životního prostředí. Osobnosti, které vystoupí, jsou z předních mezinárodních institucí - Evropské komise, Evropské rady a parlamentu, nevládních organizací, ale i potravinářských řetězců.

Tentokrát se o své příspěvky podělí s přítomnými  generální ředitel Organizace pro výživu a zemědělství (FAO) José Graziano da Silva, evropský komisař pro zemědělství a rozvoj venkova v Evropské komisi Phil Hogan, dále David Nabarro, odborník pro bezpečnost potravin a výživu zastupující Organizaci spojených národů (OSN) a Achim Steiner, generální ředitel Programu OSN pro životní prostředí (UNEP).

Účast je vhodná pro odborníky z oboru zemědělství, potravinářství a životního prostředí - ministerstva, univerzity, různé organizace a samozřejmě všechny nadšence z výše uvedených oborů.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.forumforagriculture.com a pro registraci www.forumforagriculture.com/register/.

Kamila Lohrová


Přečteno: 411x