Seminář: Zpracování masa na farmě

Sdílejte článek
Seminář: Zpracování masa na farmě

Po pozitivních ohlasech na loňské praktické semináře na téma „Zpracování faremní produkce“ jsme na letošní rok připravili praktický seminář „Zpracování masa na farmě“. Lektorem je, stejně jako v loňském roce, Milan Kouřil. Cílem tohoto semináře je přiblížit účastníkům moderní postupy ve zpracování vlastní produkce. Akce bude rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou.

Téma:

V rámci teoretické části se účastníci semináře budou věnovat legislativě zpracování, povinnostem zpracovatele, tvorbě HACCP, marketingu - způsobům odbytu zákazníkům apod. A v rámci té praktické se seznámí s provozem farmy, její historií i povinnostmi, které musel farmář splnit před tím, než začal odbytovat své výrobky. Dále se účastníci budou věnovat hygienickým požadavkům na bourání masa, jeho zpracování a balení.

Součástí je prohlídka jatek či bourárny, vzhledem k legislativním požadavkům je nutné, aby účastníci měli zdravotní průkazy

Účast na školení, včetně občerstvení je zdarma. Seminář je určen pro mikro, malé a střední podniky, působící v odvětví zemědělské prvovýroby a zpracování zemědělských výrobků a jejich uvádění na trh.

Termíny a místa konání:

4.3. pondělí 9.00 ASZ Plzeňsko Farma Galloway, Roupov 28; 334 01 Přeštice
11.3. pondělí 9.00 ASZ Havlíčkův Brod Zálesí 21, 580 01 Havlíčkův Brod, farma Votavových

 Hlavní kancelář ASZ ČR

 

 

 

 


Přečteno: 674x