Ovocné stromy pro krajinu - praktická příručka + metodické a pracovní listy pro školy

Sdílejte článek
Ovocné stromy pro krajinu - praktická příručka + metodické a pracovní listy pro školy

Praktická příručka Ovocné stromy pro krajinu, kde je toho ale daleko víc, než jen povídání o ovocných stromech.

Metodické a pracovní listy Živá zahrada pro ZŠ a SŠ včetně praktických plakátů.

Praktická příručka Ovocné stromy pro krajinu

Ovocne_stromy_pro_krajinu_-_prakticka_prirucka.pdfOtevřít

Příručka je interaktivní, veškeré odkazy na weby i metodiku a plakáty jsou aktivní. Příručka včetně příloh  je vzhledem k rozsahu pouze v elektronické podobě.


Metodické a pracovní listy Živá zahrada

Metodicke_a_pracovni_listy_Ziva_zahrada.pdf

Tato metodika je graficky zpracována formou samostatných pracovních listů, dle zadání autorů metodiky; tisk do podoby brožura proto není možný.

Metodické a pracovní listy ŽIVÁ ZAHRADA pro ZŠ a SŠ.html

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchov po odborném posouzení zařadil dokument mezi metodickou podporu jako garantovaný materiál pro výuku pedagogům základního, gymnaziálního a odborného vzdělávání. MŠMT zveřejnil dokument na Metodickém portálu  RVP.CZ, který je unikátním prostředím nabízejícím metodicko-didaktickou podporu pedagogům předškolního, základního, gymnaziálního, odborného, speciálního, jazykového a neformálního vzdělávání. Metodický portál RVP.CZ je také cenné úložiště garantovaných materiálů pro výuku a vzdělávání odborné i laické veřejnosti, prostor pro sdílení zkušeností učitelů v oblasti regionálního školství i zdroj informací a inspirace pro studenty VŠ a pedagogy pedagogických směrů.

Metodický portál RVP.CZ vznikl jako hlavní metodická podpora učitelům a k podpoře zavedení rámcových vzdělávacích programů ve školách.




Přečteno: 651x